Κάντε τη ζωή της Γερμανικής Εφορίας Κόλαση!-Άντρας κουβάλησε 5 καρότσια με κέρματα για να πληρώσει φόρο 2.600 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
114

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας Nick Stafford από τη Βιρτζίνια πλήρωσε φόρο 3.000 δολαρίων (2600 Ευρώ περίπου) στην υπηρεσία Μεταφορών δίνοντας μόνο νομίσματα, θέλοντας έτσι να εκνευρίσει μάλλον αυτούς που μας βάζουν φόρους.

Όπως καταλαβαίνετε για να γίνει αυτό χρειάστηκε να βρει έναν τρόπο να τα μεταφέρει, έτσι γέμισε πέντε καρότσια μέχρι πάνω με ούτε λίγο ούτε πολύ… 300.000 νομίσματα! Τα μηχανήματα αυτόματης καταμέτρησης κλάταραν και βγήκαν εκτός λειτουργίας ενώ αντίστοιχα οι υπάλληλοι τα μετρούσαν επί επτά  ολόκληρες ώρες.

Γιατί όμως τα έκανε όλα αυτά;

Η απάντηση είναι απλή, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε και ο ίδιος στο BBC, ο άνδρας είχε βρεθεί σε κόντρα με την υπηρεσία διότι δεν του έδιναν απευθείας τηλέφωνα για να συνεννοηθεί με τους αρμόδιους υπαλλήλους σχετικά με τη δήλωση τριών οχημάτων που απέκτησε για την επιχείρησή του και την καταβολή των φόρων που αναλογούν.

Ο Stafford ζήτησε να του δοθεί απευθείας αριθμός τηλεφώνου και τελικά του έδωσαν έναν αριθμό αλλά όταν τον κάλεσε τον πληροφόρησαν πως δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η γραμμή αυτή για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο άνδρας ζήτησε τις απευθείας γραμμές εννέα άλλων γραφείων και όταν του το αρνήθηκαν κατέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να επιβληθεί στους υπαλλήλους πρόστιμο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του αλλά του δόθηκαν οι τηλεφωνικοί αριθμοί που ζητούσε.

Με αυτά και με αυτά, φτάσαμε στο ενδιαφέρον σημείο της ιστορία μας: εκείνος πήρε τη μεγάλη απόφαση,θα πλήρωνε με νομίσματα. Χρειάστηκε 5 καρότσια, κόστους περίπου 400 δολαρίων, αλλά και 11 ανθρωποι που προσελήφθησαν για να ξετυλίξουν τα πακετάκια με τα νομίσματα- διαδικασία που πήρε 5  ώρες. Το βάρος των νομισμάτων ήταν 726 κιλά.

Ας πάμε εμείς με τα χάλκινα που μας μένουν από όσα μεριμνά και δίνει το κράτος να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ, και χαράτσια με νομίσματα να τρίβουν τα μάτια τους!

Δείτε τον βίντεο με τον απίστευτο τύπο να πληρώνει τον φόρο του σε κέρματα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here