ΕΚΤΑΚΤΟ: Προκαλούν οι Τούρκοι με άσκηση για κατάληψη βραχονησίδας στο Αιγαίο-Σε πλήρη ετοιμότητα όμως βρίσκεται η Πολεμική Αεροπορία! (ΦΩΤΟ)

0
210

Μετά των μπαράζ παραβιάσεων των Τούρκων σήμερα πάνω από το Καστελόριζο, Παναγιά και Οινούσες, και τώρα το πράγμα ξεφεύγει ακόμη περισσότερο καθώς έστειλαν  UAV πιθανόν οπλισμένα με πυραύλους να περιπολούν πάνω από τα Δαρδανέλια και τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος κοντά όμως στο ελληνικό FIR.

Ωστόσο, σε εγρήγορση βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά η Πολεμική Αεροπορία.

Πριν από λίγο ένα ακόμα ζευγάρι μαχητικών F-16 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας μπήκε στο FIR Αθηνών στις 14:10 και στις 14:14 πέταξε πάνω από το Καστελόριζο σε ύψος 28.000 ποδών και βγήκε από το FIR δύο λεπτά αργότερα.

ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Άσκηση για κατάληψη βραχονησίδας πραγματοποίησαν οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις, δείχνοντας πως έχουν σκοπό να αυξήσουν κατακόρυφα την ένταση.

Με τη συμμετοχή των περιβόητων μελών των ειδικών δυνάμεων SAT–SAS που ανήκουν στην Διοίκηση της Στρατιάς του Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε στο Αιγαίο Πέλαγος με την συνδρομή τουρκικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και της δύναμης της διοίκησης Αμφίβιων επιχειρήσεων, εκπαίδευση (όπως την ονόμασαν) κατάληψης βραχονησίδας στο πλαίσιο της εντατικής εκπαίδευσης των τουρκικών δυνάμεων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here