Καθεστώς Βόρειας Κορέας από τους αριστεροκομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ νοσταλγούς του ΣΤΑΛΙΝ σφαγές δεκάδων εκατομμυρίων αθώων και διδάξαντα του Χίτλερ !

0
180

Αυτά δεν αρμόζουν σε μια Ευρωπαϊκή χώρα όπου υπάρχει ελευθερία κίνησης, βούλησης, πολιτικά δικαιώματα κ.λπ αυτά που εφαρμόζονται από τους αριστερούς μαφιόζους εφαρμόζονται μόνον σε καθεστωτικά συστήματα τύπου Μαντούρο, Βόρειας Κορέας και κάποιες άλλες αφρικανικές χώρες που διοικούνται από φατρίες.
Αυτές οι ενέργειες εφαρμόζονται από δικτατορικά καθεστώτα που επ ουδενί δεν θέλουν να απολέσουν την εξουσία και επειδή δεν έχουν λόγο και έργο και καταφεύγουν στην απόλυτη βία, εκφοβισμό και εκβιασμό των απλών πολιτών.

Εδώ όμως δεν έχουμε μόνον με ένα καθεστώς της Βόρειας Κορέας αλλά και ένα καθεστώς ξενοκίνητο που λειτουργεί ΟΧΙ μόνον κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών αλλά κατά της ίδιας της χώρας και των συμφερόντων της.
Επομένως έχουμε να κάνουμε με μια ξενοκίνητη κυβέρνηση που επιδιώκει την διάλυση και την καταστροφή της χώρας με μίσος σε ότι παρουσιάζεται Ελληνικό.

Σας παρουσιάζουμε τα βίντεο, πως παρεμποδίζουν τις Ελληνίδες που θέλουν να εισέλθουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού με Ελληνικές σημαίες οι οποίες θεωρούνται απαγορευμένες για τον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ !
Και το δεύτερο μια ομάδα πολιτών συλλαμβάνονται παντελώς αναίτια για τον ίδιο λόγο, επειδή ήθελαν να μπουν και να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού !

https://www.facebook.com/macedoniaishellas/videos/1734964719948877/

https://www.facebook.com/macedoniaishellas/videos/2204488246457419/

https://www.facebook.com/macedoniaishellas/videos/125158088427346/

https://www.facebook.com/macedoniaishellas/videos/290646105135963/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here