Επιμένει ο αρνητής της Ιστορίας με την ανθελληνική του στάση!-«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τα φολκλόρ των αναπαραστάσεων των μακεδονομάχων» λέει ο Τσίπρας!-Έρμαιο στα χέρια των φασιστερών η Μακεδονία μας!

0
194

Δεν αλλάζει ούτε καν προσπαθεί να βελτιώσει τα σπασμένα ο Τσίπρας, αλλά ακάθεκτος και αδιάφορος συνεχίζει στην ίδια ανθελληνική γραμμή, αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και για τους δυσαρεστημένους και αγανακτισμένους Έλληνες.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τα φολκλόρ των αναπαραστάσεων των μακεδονομάχων» ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να προωθήσει την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

Στην ουσία ο Τσίπρας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο σε ό,τι αφορά την ιστορία της ματωμένης Μακεδονίας, αποκαλώντας τους μακεδονομάχους απλή λαογραφία, υποβαθμίζοντας τους αγώνες για την ελευθερία και το ελληνικό Έθνος.

Η ελληνικότητα μας, η χώρα μας, η Ιστορία μας θυσιάζονται στο βωμό κουμμουνιστικών και ψευτοπροοδευτικών ιδεών.

Η Μακεδονία μας, έρμαια στα χέρια των φασιστερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά βλέπουν αυτοί που έχουν επεκτατικές βλέψεις για την χώρα μας και πανηγυρίζουν, και γιατί να μην πανηγυρίζουν άλλωστε, αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρνείται την ιστορική πραγματικότητα και τους αγώνες του ελληνικού έθνους.

«Σ’ αυτή την πόλη με την πολύ βαριά ιστορία, την πολύτιμη κληρονομιά, όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για μια νέα Θεσσαλονίκη, σε μια κοινωνία, κοινωνικής δικαιοσύνης, παραγωγικής, δίκαιης ανάπτυξης».

Τα παραπάνω δήλωσε, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό, της υποψηφιότητάς της για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Η Θεσσαλονίκη μας είναι μια πόλη ανοιχτή, είναι μια πόλη δυνατή, είναι μια πόλη, που πρώτα και πάνω από όλα έχει ψυχή και από εδώ και στο εξής έχει και προοπτική. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία καλύτερη πόλη. Προχωράμε λοιπόν, προχωράμε όλοι μαζί», υπογράμμισε η κ. Νοτοπούλου.

Στην ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «ενόψει και των αυτοδιοικητικών αγώνων, δεν θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη να πέσει ξανά στα χέρια των λογής Παπαγεωργόπουλων και Ψωμιάδηδων».

«Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά, με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Και πιστεύω ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου μπορεί να παίξει εδώ στη Θεσσαλονίκη αυτό το ρόλο, να μπει μπροστά η νέα γενιά, να αφήσουμε πίσω το παλιό, να κοιτάξουμε μπροστά για τη Θεσσαλονίκη της νέας εποχής που θα απευθύνεται στους νέους αγώνες, στις νέες διεκδικήσεις, στις νέες και στους νέους αυτής της πόλης που σίγουρα δεν μπορεί να κερδηθούν από τα φολκλόρ των αναπαραστάσεων των μακεδονομάχων”, ανέφερε ο πρωθυπουργός. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή τη μάχη «θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε. γιατί δεν μπορεί αυτή η πόλη να γυρίσει πίσω και δεν θα γυρίσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here