Απίστευτη δήλωση συριζαίου βουλευτή: «Με ενοχλεί το Πατρίδα θρησκεία οικογένεια» (βίντεο)

0
246

Κατα την διάρκεια συζήτησης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήρθε σε αντιπαράθεση με την κ. Γεωργία Μπιτάκου και κατα την διάρκεια της αντιπαράθεσης παραδέχτηκε πως για τον ίδιο οι έννοιες Πατρίδα – Θρησκεία και οικογένεια είναι ενοχλητικές.

Δεν είναι καθόλου άτοπο να καταλάβουμε οτι έτσι σκέφτεται το σύνολο των φασιστερών του ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό προχώρησαν με τέτοιο φανατισμό και προσήλωση στην προδοσία της Μακεδονίας μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών. Οπότε προσοχή τη θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Βουλευτής Σύριζα Καβάλας – Με ενοχλεί το Πατρίδα θρησκεία οικογένεια

Βουλευτής Σύριζα Καβάλας – Με ενοχλεί το Πατρίδα θρησκεία οικογένεια.Ο Βολευτής Σύριζα Καβάλας Εμμανουηλίδης είπε στην Μπιτάκου ότι πάνω στο πατρίδα θρησκεία οικογένεια χτίστηκε μια τραγωδία.Οι κομμουνιστές του Σύριζα λοιπόν θέλουν να διαλύσουν την πατρίδα την θρησκεία και την οικογένεια και αυτό το έχουν αποδείξει.Ξεπούλησαν Β.Ηπειρο και Μακεδονία ,πήγαν να απολύσουν μέχρι και τους ιερείς και βάλανε χέρι στην φυσιολογική οικογένεια νομιμοποιώντας την μη φυσιολογική.Τι άλλο θέλεις Έλληνα να ακούσεις για να ξυπνήσεις και να πετάξεις έξω τους προδότες που σε κυβερνούν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ

Gepostet von Ξύπνα Ελλάδα am Donnerstag, 13. Dezember 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here