Τι είπε η 21χρονη φοιτήτρια λίγο πριν την πετάξουν στα βράχια για τον βράχια για τον πατέρα της!-Συγκλονίζουν οι ομολογίες των δολοφόνων!

0
111

Όπως προκύπτουν από τις ομολογίες των δολοφόνων της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, η ίδια μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να γλιτώσει από τα χέρια των νεαρών δολοφόνων που την πέταξαν τραυματισμένη στη θάλασσα στη Ρόδο για να την «ξεφορτωθούν».

Η Ελένη Τοπαλούδη τους μιλούσε συνεχώς για να την αφήσουν
Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της, περιέγραψαν στην απολογία τους με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στην εξοχική κατοικία του 21χρονου Ροδίτη καθώς και τις τελευταίες στιγμές του θύματος.

Τα όσα περιγράφουν συγκλονίζουν, λύγισαν ακόμη και την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, το θύμα τους μιλούσε συνεχώς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους εκφοβίσει για να την αφήσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι είπαν στην ανακρίτρια ότι η κοπέλα αρχικά τους απείλησε ότι θα τους καταδώσει την Αστυνομία.

Τότε, οι δυο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν, φοβήθηκαν και αποφάσισαν να την «ξεφορτωθούν» πετώντας την στα βράχια και στη θάλασσα προκειμένου να προκαλέσουν τον πνιγμό της.

Οι τελευταίες λέξεις

Η 21χρονη όμως, προσπάθησε ως και την τελευταία στιγμή να τους αλλάξει γνώμη, λέγοντάς τους ότι εάν το μάθει ο πατέρας της, θα ψάξει να τους βρει.

«Θα σας βρει ο πατέρας μου αφήστε με να φύγω» ήταν τα τελευταία της λόγια πριν ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός την πετάξουν στη θάλασσα για να εξασφαλίσουν μια για πάντα την σιωπή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here