Προκαλεί ο Ζάεφ: «Είμαστε Μακεδόνες… Η χώρα μας πλέον αναγνωρίζεται απ΄ όλους».

1
69
0

Ο Ζάεφ συνεχίζει να προκαλεί με την «ιδιάζουσα» ρητορική του περί «Μακεδόνων»…

Διαβάστε περισσότερα

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Και μόνο ο χάρτης που είχε προσφάτως και το Deutsche Welle, αρκεί για να αποδείξει κανείς ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμμία σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο. Μόνο το Μοναστήρι και η Γευγελή έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία.
  Τα οποίο Μοναστήρι και Γευγελή δε θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος. Αυτός που κήρυξε εθνικές εκλογές εν μέσω πολέμου αλλά χάρισε και τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς…
  Αλλά αυτά δεν τα γνωρίζει κανείς σημερινός πολιτικός μας.
  Μήπως ξέρουν όμως, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτιαξαν οι Σκοπιανοί εκεί τα τελευταία χρόνια;
  Δε θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν;
  Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ.
  Εννοώ τον Κοτζιά, εννοώ τον Τσίπρα και γενικώς εννοώ όλους τους προδότες και εθνομηδενιστές που μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες.
  Νομίζω όμως ότι απάντησα από μόνος μου για ποιον λόγο αυτά τα αγάλματα υπάρχουν ακόμη…

  https://www.dw.com/image/42447912_303.png

  Επίσης, όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διαπράξει εθνική προδοσία. Και άρα θα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας. Όπως, εσχάτη προδοσία διέπραξε ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς με την υπογραφή του και όχι με …λόγια. Με τον όμως Μπαρμπαρούση μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και ακόμα και εάν είναι βουλευτής δε χρειάζεται η άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Με όλες τις άλλες μηνύσεις για εσχάτη, τί γίνεται;

  Το Σύνταγμά μας αναφέρει ακόμα ότι η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
  Επίσης ότι η εσχάτη προδοσία ποτέ και σε κανέναν δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.
  Αυτή η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις αυτοί που την ψήφισαν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
  Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
  Θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή, διενεργείται δημοψήφισμα.
  Εφόσον όμως θα υπογράψει, θα έχει διατελέσει και ο Πρόεδρος εσχάτη προδοσία.

  Ακόμα και για τα μνημόνια και την παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, ισχύει η εσχάτη προδοσία. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.
  Έτσι, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για τους τόκους του δήθεν χρέους μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτές τους τις πράξεις, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  Σύμφωνα με αυτό το Σύνταγμά μας (αυτό που έχουμε).
  Για αυτό και θέλουν να μας αλλάξουν το Σύνταγμα μπας και τη γλυτώσουν, αλλά δε θα τους περάσει.

  Μάλιστα, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει κατατεθεί επίσημα μήνυση για εσχάτη προδοσία και αφορά τους πρωθυπουργούς και υπουργούς οικονομικών, από τον ΓΑΠ μέχρι και τον Τσίπρα. Με την λογική ότι όλα τα ξεπουλήματα (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) να επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτές τους τις πράξεις, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  Αφού όμως δεν γίνεται ούτε καν αναφορά της μήνυσης, ούτε βέβαια διερεύνηση ή ακόμα και φυλάκιση (όπως έγινε με τον Μπαρμπαρούση), είναι φυσικό ότι με μια επόμενη πατριωτική κυβέρνηση θα φυλακιστούν όλοι οι προδότες.
  Άρα, οι πράξεις της …ανεξάρτητης “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here