Μετά τους ανιστόρητους Σκοπιανούς τώρα και οι Αλβανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!–«Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες αρχαίοι Αλβανοί» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
54

Δεν μας έφταναν οι Σκοπιανοί που προσπαθούν τόσα χρόνια να μας πάρουν την Ιστορία τώρα στην λίστα των ανιστόρητων και ,αν μη τι άλλο, των επικίνδυνων έρχεται να προστεθεί και η Αλβανία.

Ναι, ναι αυτό που διαβάσατε είναι αλήθεια, προσπαθούν μάλιστα να οικειοποιηθούν μέχρι και τον Όμηρο!

Η προπαγάνδα τους εμφανίζεται όλη σε ένα ντοκιμαντέρ που εμπνεύστηκαν ορισμένοι Αλβανοί «ιστορικοί» και λοιποί «επιστήμονες», σε μια πρωτοφανή επιχείρηση να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία.

Ειδικότερα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.

Μάλιστα, έχουν το θράσος να υποστηρίζουν πως ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον Αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Οι Τρώες δηλαδή για αυτούς, ήταν «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ θεωρούν πως τα Ομηρικά έπη  παραποιήθηκαν με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 προκειμένου να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!

Και μέσα σε όλα αυτά να έχουμε και το χτύπημα εκ των έσω με την ανθελληνική κυβέρνηση που προπαγανδίζει τα δικά της!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here