Φρικτές λεπτομέρειες απο τον μαρτυρικό θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας

0
87

Συνεχίζουν οι ανατριχιαστικές και φρικώδεις λεπτομέρειες απο τον μαρτυρικό, όπως αποδεικνύεται, θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, σ΄υμφωνα με τις λεπτομέρειες που φέρνουν σρο φώς το Λιμενικό σώμα και μία φίλη της νεκρής.

Ειδικότερα, φίλη της νεαρής φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο δήλωσε πως «η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα» και επίσης, μία εβδομάδα μετά η Τοπαλούδη, συνοδευόμενη από τρεις φίλες της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου η κοπέλα να καταγγείλει το βιασμό. Σύμφωνα με τη φίλη της Τοπαλίδου, η απάντηση που έλαβαν από την αστυνομία ήταν η ακόλουθη: “Τώρα είναι αργά”.

Απο την μεριά του, το Λιμενικό σώμα με ανακοίνωσή του σήμερα επισημαίνει ότι το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια όπως ανάφερε χθες ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

Ακόμη έγινε σαφές πως στην απολογία του 19χρονου φαίνεται πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέληση του, ανέφερε ο πλοίαρχος και Διευθυντής Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννης Τζαμουράνης.

Οι δράστες «έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω», όπως αναφέρθηκε.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις έχουν βρεθεί ρούχα και αλλά αντικείμενα τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ. Μάλιστα βρέθηκαν και κηλίδες αίματος στους χώρους της οικείας και πρόκειται να εξεταστούν. Σύμφωνα με το λιμενικό έχουν κατασχεθεί δυο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ το τηλέφωνο της άτυχης Ελένης, δεν έχει βρεθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here