Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 21χρονη φοιτήτρια!-Οι υβριστικές αναρτήσεις στο Facebook και το ροζ βίντεο που την απειλούσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

0
181

Λίγες μέρες μετά την στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδης, τα σχόλια ‘δίνουν και παίρνουν’ σε βάρος της άτυχης φοιτήτριας.

Μάλιστα, μια αισχρή ανάρτηση έρχεται να προκαλέσει την κοινωνία αλλά και την ίδια την οικογένεια.

Η βασική ανάρτηση, που έγινε στο προφίλ ενός πολιτευτή από Ρόδο, ήταν εκείνη που προκάλεσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Ας την θυμηθούμε:

Ο πολιτευτής από τη Ρόδο ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, υποστήριξε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται.

Δημοσιογράφος: Έχετε κάνει μία ανάρτηση στο facebook…
Πολιτευτής: Καμία σχέση. Αυτή την έχει φτιάξει ένα site.
Δημοσιογράφος: Δεν είναι δική σας αυτή η ανάρτηση;
Πολιτευτής: Όχι, δεν αντιπροσωπεύει την άποψή μου. Σας μιλάω τώρα ειλικρινά.

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τα υβριστικά σχόλια για την νεκρή κοπέλα, ο ίδιος σχολιάζει.

Ξέρετε γιατί έχει προκύψει. Γιατί δε μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει τα αρχικά post, τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια… Έτσι όπως όλοι έχουν θέσει θέμα fake news, έτσι έθεσα κι εγώ. Τίποτα παραπάνω.”

Στη συνέχεια, ο ίδιος διέκοψε βιαστικά τη συνομιλία, λέγοντας ότι βρίσκεται στον εισαγγελέα, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί.

Για τα παραπάνω υβριστικά σχόλια μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηριστικά ανέφερε: “Έχουμε χρόνο να βρούμε την άκρη με όλους. Και με αυτούς τους βρωμιάρηδες που βεβήλωσαν τη μνήμη του θύματος” .

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, που φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση, είναι αυτό της ύπαρξης ενός ροζ βίντεο, που τραβήχτηκε χωρίς την θέληση της Ελένης.

Το μυστικό της, είχε αποκαλύψει η άτυχη φοιτήτρια στην κολλητή φίλη της, η οποία με τη σειρά της, μετά τη δολοφονία, κατέθεσε όσα ήξερε, στις αρχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here