Αντικατάσταση πληθυσμού εν εξελίξει! Στεγάζουν λαθροαποίκους στην ελληνική ενδοχώρα ενώ ξεσπιτώνουν τους Έλληνες

0
333

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την φτώχεια και την χρεοκοπία, η «ελληνική» πολιτεία δίνει χρηματικά βοηθήματα και δωρεάν δωμάτια στους λαθρομετανάστες να έρθουν και να εποικίσουν την ελληνική ενδοχώρα.

Ειδικότερα, 5.000 πρόσφυγες για χρονικό διάστημα έξι μηνών θα στεγαστούν σε ξενοδοχεία, σε διάφορες πόλεις της ελληνικής ενδοχώρας, οι οποίοι λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν από τα νησιά τα οποία πλέον έχουν εποικιστεί από τους λαθροεισβολείς.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Νίκος Ράγκος, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αφενός να αποσυμφορηθούν τα ελληνικά νησιά και αφετέρου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που προκύπτουν κατά τη χειμερινή περίοδο.

“Το υπουργείο προχώρησε σε ένα σχέδιο, το οποίο ειδικά για τον χειμώνα προβλέπει τη δημιουργία θέσεων σε ξενοδοχεία μέσω της χρηματοδότησης από τη DG Home. Μέσω διαγωνισμών που εξελίσσονται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, οι ξενοδόχοι προσφέρουν τα καταλύματα που διαθέτουν”, εξήγησε ο κ. Ράγκος, τονίζοντας ότι ξενοδοχειακοί χώροι έχουν ήδη δημιουργηθεί σε περιοχές όπως τα Γρεβενά, η Βόλβη και η Χαλκηδόνα, η Αετόπετρα Σερρών καθώς και οι Μουριές του Κιλκίς.

“Οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται, για να υποστηρίξουν κατ’ αρχάς την αποσυμφόρηση κόσμου από τα νησιά και κατά δεύτερον την αποσυμφόρηση κόσμου που βρίσκεται σε μη κατάλληλη στέγαση εντός των δομών φιλοξενίας στη Βόρεια Ελλάδα”, σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Με λίγα λόγια η «ελληνική» πολιτεία ξεσπιτώνει τους Έλληνες για να σπιτώσει τους λαθρομετανάστες. Αν αυτο δεν λέγεται αντικατάσταση πληθυσμού τι άλλο λέγεται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here