Ο Αγώνας των μαθητών μας για τη Μακεδονία θα δικαιωθεί – Δικηγόρος προσφέρει δωρεάν νομική υποστήριξη σε μαθητές καταλήψεων που δέχονται απειλές!

0
132

Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε στον αγώνα για την Μακεδονία και να βάλουμε πλάτες ώστε κανείς να μην τολμήσει να σαμποτάρει τον δίκαιο Αγώνα των μαθητών μας όπου κυβερνητικοί κύκλοι τους αποκαλούν… φασίστες!

Κυρίως όμως και μέχρι την Πέμπτη που αναμένεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την Μακεδονία, να αποτρέψουμε όσους επιχειρήσουν με παράνομους τρόπους και με απειλές να εκφοβίσουν τους μαθητές που διαδηλώνουν για την Μακεδονία.

Είτε είναι βολεμένοι καθηγητές -ως συνήθως- είτε οτιδήποτε άλλο…

Στα πλαίσια αυτά ο Δικηγόρος Δημήτρης Σαλαπάτας προσφέρθηκε δημοσίως να προσφέρει δωρεάν νομική υποστήριξη σε όσους μαθητές αντιμετωπίσουν προβλήματα Νομικά από τις κινητοποιήσεις τους.

Ο κύριος Σαλαπάτας ο οποίος ενημέρωσε πως ήδη έχει επικοινωνία που αφορά τις κινητοποιήσεις τους με μαθητές. Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα του κι ας στηρίξουμε τα παιδιά αυτά που αυτή την φορά κάνουν καταλήψεις και διαδηλώνουν για έναν σοβαρό λόγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here