Τα κανάλια της διαπλοκής και οι φασιστεροί ενωμένοι κατά των μαθητικών καταλήψεων υπέρ της Μακεδονίας! Κάτω τα χέρια σας απο τον πατριωτισμό των Ελληνόπουλων

0
123

Μια ανίερη και σκοτεινή συμμαχία έχει σχηματιστεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ της φασιστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των καναλιών της διαπλοκής τα οποία πλέον επιζούν χάρη στην κρατική επιχορήγηση, εναντίων των αυθόρμητων πατριωτικών μαθητικών κινητοποιήσεων στα σχολεία μέσω των καταλήψεων σχολείων υπέρ της Μακεδονίας.

Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν, προσπαθώντας να κρύψουν την προδοτική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να μειώσουν το κύμα των μαθητικών κινητοποιήσεων, τα ΜΜΕ της διαπλοκής αρχικά ξεκίνησαν να λοιδορούν τα αίτια των καταλήψεων, ως προφάσεις των μαθητών να γλιτώσουν μαθήματα.

Όταν είδαν ότι δεν μειώνονται αλλα αυξάνονται οι καταλήψεις έβαλαν σε λειτουργία το μεγάλο όπλο τον κίνδυνο του φασισμού. Ξαφνικά άρχισαν να «εμφανίζονται» τα περίφημα σταγονίδια. «Οργανωμένα» από την Χρυσή Αυγή οι καταλήψεις αποφάνθηκε το δημοσιογραφικό ιερατείο και μαζί με αυτό άρχισαν να εμφανίζονται και οι σωστοί ινστρούχτορες αριστεροί καθηγητές οι οποίοι με το καλό και με το άγριο προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά για την «ευλογία» της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Όμως το ξέρουν και το ξέρουμε ότι είναι στην λάθος πλευρά. Κάτω τα χέρια σας απο τον πατριωτισμό των Ελληνόπουλων. Αυτή είναι η Ελληνική νεολαία και ξυπνάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here