Σιγή ιχθύος στην Κρήτη για σκάνδαλο εκατομμυρίων!-Η διαφθορά στα καλύτερά της!

0
82

Έχουν περάσει κιόλας 40 ημέρες, αλλά κανένα νέο σχετικά με το σκάνδαλο στην Κρήτη.

Αναφερόμαστε, σε ένα καλά στημένο σκάνδαλο, και αποδεδειγμένο, με τον διαγωνισμό των 37 εκατομμυρίων ευρώ (με τον ΦΠΑ φτάνει τα 45,8 εκατ) του ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αμαρίου.

Η απάτη έγκειται, στο ότι ο εκπρόσωπος του συνήθη εργολάβου ήταν και ένας από τους συντάκτες του διαγωνισμού!

Η απάντηση που είχε δοθεί τότε στο candiadoc.gr από τον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ, αντιδήμαρχο Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ότι ακύρωσε τον διαγωνισμό, πήγε την υπόθεση στον εισαγγελέα και διέταξε ΕΔΕ.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο 37 εκατομμυρίων , η διερεύνηση του οποίου όμως μπορεί να ανοίγει το δρόμο να έλθει στο φως ό,τι βρόμικο υπάρχει στα σκουπίδια της Κρήτης. Και δεν εννοώ τη βρομιά των απορριμμάτων, αλλά όλη τη διαδικασία για το “πέρασμα” πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία χρόνια, από τις κεντρικές κυβερνήσεις μέσω της περιφέρειας και άλλων φορέων, σε συγκεκριμένες ομάδες επιχειρηματιών, με τη συνέργεια πολιτικών προσώπων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ωστόσο, έχει περάσει τόσος καιρός, και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, σχετικά με το αν προχώρησε η ΕΔΕ ή αν οι υπηρεσιακοί παράγοντες κλήθηκαν να δώσουν τελικά εξηγήσεις;

Το λιγότερο που μπορεί κανείς να αναρωτηθεί είναι ότι αφού έγινε μία φορά, γιατί να μη γίνεται κάθε φορά, χρόνια τώρα;

Αλλά ναι, τι λέμε, η ελληνική δικαιοσύνη, έχει σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθεί, όπως λόγου χάρη να κυνηγήσει την ‘εγκληματία’ που κορόιδεψε το κράτος!

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και αναμένουμε, καθώς πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο εκατομμυρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here