Συγκλονίζει η αγάπη των Ελλήνων μαθητών για τη Μακεδονία – Μαθητές ξεχύνονται στους δρόμους – “Τσίπρα δεν πήρες την άδεια των Ελλήνων για να ξεπουλήσεις την Μακεδονία”!

0
122

Η νεολαία για μια ακόμη φορά συγκλονίζει… Νέα κορμιά ξεχύνονται στους δρόμους και γίνονται ο φάρος που πάντα θα φωτίζει προς τη μεριά της ζωής, μιας αξιοπρεπής ζωής. Γίνονται το φως που κυνηγά πάντα το δίκαιο και την αλήθεια. Έτσι είναι οι νέοι, επαναστατούν για το μέλλον που προσπαθούν να τους στερήσουν. Αν σταματούσες μια στιγμή να τους ακούσεις, θα άκουγες την καρδιά τους να φωνάζει Ελλάδα!

‘Οσο υπάρχουν αυτοί οι νέοι υπάρχει ελπίδα.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν θα περίμεναν οι Κυβερνητικοί αυτή την αντίσταση.

Νόμιζαν πως θα πολτοποιήσουν τους εγκεφάλους των παιδιών μας μέσω της προπαγάνδας που λαμβάνει χώρα στα σχολικά βιβλία, αλλά και στα ΜΜΕ, διαψεύστηκαν παταγωδώς!

Το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες μαθητές κρατώντας ελληνικές σημαίες και λάβαρα με τον ήλιο της Βεργίνας, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αποφασισμένοι, δυναμικοί και οργανωμένοι, δηλώνουν πως οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν και καλούν όλα τα σχολεία του νομού, να συμμετέχουν στις πορείες και στις καταλήψεις που έχουν ξεκινήσει.

Ψάλλοντας το Εθνικό Ύμνο και τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή» οι μαθητές φώναξαν με όλη τους τη δύναμη εναντίον των πολιτικών, που όπως χαρακτηριστικά λένε, ξεπούλησαν την ιστορία της Μακεδονίας ενώ εκπρόσωποι των μαθητών μιλώντας στις κάμερες δήλωσαν πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι το μήνυμά τους να φτάσει στους κυβερνώντες.

Ελληνόπουλο ραπίζει τον Τσίπρα

Από τον σημερινό μαθητικό ξεσηκωμό στις Σέρρες για τη Μακεδονία. Θαυμάστε το ελληνόπουλο. Διαδώστε τον παλμό και τον αγώνα των μαθητών.

Το Ελληνόπουλο στην ουσία στέλνει μήνυμα στον Α. Τσίπρα, που παρέδωσε με την υπογραφή του την Μακεδονία μας!

https://www.facebook.com/100004453295350/videos/1121952837963149/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here