Αυτό είναι το εντυπωσιακό ελληνικής κατασκευής πλοίο «Trinacria» που άφησε την καλύτερη εντύπωση στους Ιταλούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
172

Κέρδισε τις εντυπώσεις το ελληνικό πλοίο «Trinacria», μήκους 104 μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε στο Πέραμα για την Bluferries, θυγατρική εταιρεία των Ιταλικών Σιδηροδρόμων.

Το ελληνικής κατασκευής πλοίο θα κάνει το δρομολόγιο Μεσίνα-Σαν Τζιοβάνι, ενώνοντας έτσι, την Σικελία με την ηπειρωτική Ιταλία και αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη γραμμή.

Καλωσορίζοντας το ελληνικό σκαρί, ο δήμαρχος της Μεσίνας έκανε λόγο για μια σημαντική επένδυση, σε μία περιοχή που έχει χρόνια να δει κάποια τέτοια κίνηση, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα της επικοινωνίας της Σικελίας με την ηπειρωτική Ιταλία θα λυθεί οριστικά μόνο με την κατασκευή γέφυρας.

Το πλοίο έχει την δυνατότητα να μεταφέρει 400 επιβάτες και 23 φορτηγά ή 150 οχήματα. Φέρει εξελιγμένη τεχνολογία με αποτέλεσμα 30% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και 50% μικρότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Υπό κατασκευή βρίσκεται άλλο ένα πλοίο με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here