Ενώ το Πακιστάν αναγνωρίζει τους Καλάς ως Έλληνες το ελλαδικό πολιτικό σύστημα τους γυρνά την πλάτη (φωτό – βίντεο)

0
1204

Αυτή είναι η κατάντια της νεοελλάδας, να παραδέχονται οι ξένοι την ελληνικότητα της κληρονομιάς της και το ελλαδικό πολιτικό σύστημα να κάνει τα πάντα για να την ξεχάσουμε ή και χειρότερα να την πουλάνε σε κάθε ξένο και να υποστηρίζουν τον κάθε λαθροάποικο.

Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα είναι ότι πακιστανικό δικαστήριο ενέκρινε αίτημα του Λούκε Ρεχματ, μέλος της κοινότητας των Καλάς να πολιτογραφηθούν στην νέα απογραφή που θα γίνει στην χώρα ώς ξεχωριστή θρησκευτική ομάδα. Συγκεκριμένα, Ο Ρεχμάτ και άλλοι ακτιβιστές υπέβαλαν αίτηση στο δικαστήριο ότι η κοινότητά τους πρέπει να καταγραφεί ξεχωριστά. «Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ μας», δήλωσε ο Ρεχμάτ.

Οι Καλάς (Kalash ή Kalasha) είναι μια κοινότητα 4.000 κατοίκων που ζούν στις ορεινές περιοχές κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, διατηρούν τα πολιτιστικά και θρησκευτικά ήθη και διαχωρίζονται από τους εντόπιους μουσουλμάνους. Οι Καλάς είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι οποίοι παρέμειναν στις περιοχές αυτές, μετά από την περίφημη μάχη του Υδάσπη ποταμού (326 π.Χ.) κατά του βασιλιά Πώρου του ινδικού βασιλείου Παουραβά στην Πενταποταμία.

Αυτά γίνονται στον υπόλοιπο κόσμο, όπου με την πρώτη αφορμή αναγνωρίζεται η Ελλάδα και ο πολιτισμός της ενώ στην Ελλάδα ανθελληνιζονται οι Έλληνες. Να σημειωθεί πως η φυλή των Καλάς έγινε γνωστοί στο πανελλήνιο από τον Έλληνα δάσκαλο, Θανάση Λερούνη, ο οποίος με προσωπικά έξοδα και δωρεές από το 1997, κατάφερε να κρατήσει ακμαία την ελληνικότητα της ελληνικής αυτής φυλής, η οποία είναι στα αφγανό – παλαιστινιακά σύνορα. Μάλιστα, Πακιστανοί τρομοκράτες είχαν απαγάγει τον κ. Λερούνη το 2009 αλλα μετά από ένα έτος απελευθερώθηκε.

Βέβαια, το ανθελληνικό κομματικό κατεστημένο προσπαθεί με ψεδοεπιστημονικές έρευνες να μας πείσει ότι αυτή η φυλή δεν έχει καμία σχέση ούτε γενετικά, ούτε πολιτισμικά με την αρχαία Ελλάδα, προσπαθώντας να αποποιηθεί έτσι τις ευθύνες του.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την φυλή των απογόνων των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κρίνεται εσείς αν έχουν ή όχι σχέση με τους Έλληνες ή τους Πακιστανούς:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here