ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η αλήθεια για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ-Κατασχέθηκαν λογαριασμοί της ΝΔ ύψους 30 εκ.-Δείτε την δικαστική απόφαση της Πειραιώς(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
96

Άσχημα τα μαντάτα για την Νέα Δημοκρατία, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, που θέλουν την ΝΔ να μπλέκεται σε σκάνδαλο με θαλασσοδάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, η  ΝΔ καταδικάστηκε να πληρώσει, άμεσα, τόκους που αγγίζουν το ύψος των 30 εκατομμυρίων, έναντι συνολικής έντοκης οφειλής 150-160 εκατ. ευρώ, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ  να εξαγοράσει τα θαλασσοδάνεια του κόμματος του, μόλις στο 5% – 15% της ονομαστικής αξίας τους, μέσω fund , συμφερόντων επιχειρηματικών κύκλων που μπορεί να επηρεάζει με τον έναν ή άλλο τρόπο.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές, που δημοσίευσε το piperata.gr, η ΝΔ έχει στήσει ολόκληρο σχέδιο, όπου με την βοήθεια γνωστού δικηγορικού γραφείου, θα εξαγοράσει από την επίμαχη τράπεζα τα οφειλόμενα έναντι ευτελούς αντιτίμου.

Την ίδια στιγμή, η Τράπεζα Πειραιώς, που ακόμη δεν έχει εκτελέσει την εν λόγω απόφαση, καθώς κρίνονται συμφέροντα, τόσο της ίδιας, όσο και του δημοσίου.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για χρήματα ανακεφαλαιοποιημένα που έχουν επιβαρύνει το κράτος και τους Έλληνες, οι οποίοι πλήττονται καθημερινά εξαιτίας αυτών των τακτικών, της διαπλοκής, της διαφθοράς και των μιζών.

Αυτά ήταν που βύθισαν την χώρα μας τόσα χρόνια με την εναλλαγή μπλε και πράσινων, τώρα, και κόκκινων, το πελατειακό σύστημα, το σύστημα διαφθοράς και προσωπικού συμφέροντος, αυτό που βγάζει τον Έλληνα πολίτη από την μέση, εκείνον που τους πίστεψε και τους έβαλε στην θέση που βρίσκονται.

Να σημειώσουμε ότι αν η δικαιοσύνη κάνει σωστά την δουλειά της και κατασχεθούν τα χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, το μέλλον της ΝΔ, προβλέπεται, δύσκολο, καθώς θα συντριβεί εκλογικά.

Δείτε την δήλωση Καμμένου:

Ακόμη, να σημειώσουμε πως στελέχη διοικήσεων κι άλλων συστημικών τραπεζών διαπράττουν παρόμοια αδικήματα, μάλλον όχι με το αζημίωτο.

Δείτε το έγγραφο της δικαστικής απόφασης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here