Αλβανοί καταζητούμενοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα από την Αλβανία μέσω Φλωρίνης

0
261

Πέντε Αλβανοί καταζητούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών σε περιοχή της Φλώρινας, κατα την προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα από την πατρίδα τους στην Ελλάδα μέσω των χιονισμένων βουνών.

Οι πέντε Αλβανοί, ηλικίας 27, 30, 31, 50 και 30 χρόνων είχαν σε βάρος τους πάμπολλες καταδίκες τις οποίες κανείς τους δεν είχε εκτίσει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στον 50χρονο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Ενώ, οι υπόλοιποι είχαν ποινές από διάφορες καταδίκες. Σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, σε βάρος του 30χρονου απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για τον ίδιο λόγο εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά πάλι για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here