«Θρίλερ» στη Βέργη Σερρών: Μυστηριώδης εξαφάνιση αγρότη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
168

Οι κάτοικοι της Βέργης δεν μπορούν να πιστέψουν πώς είναι δυνατόν να χάθηκαν τόσο άξαφνα από προσώπου γης άνθρωπος και τρακτέρ.

Τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός αγρότη στις Σέρρες ερεύνησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Κανείς δεν αντιλήφθηκε για μέρες το «θρίλερ» που παιζόταν στη Βέργη. Άνθρωπος, τρακτέρ και πλατφόρμα φορτωμένη με λάδι, κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, στην ευθεία ενός κεντρικού δρόμου. Αγνοούμενος ο αγρότης Θανάσης Πολυχρονιάδης, που χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, καθώς και η προσπάθεια εθελοντών που ξεκίνησαν καθυστερημένα αλλά οργανωμένα, δεν άναψαν φως σ’ αυτό το πυκνό σκοτάδι.

Την αρχική εκδοχή του ατυχήματος παραμερίζει πλέον μία άλλη που συζητιέται έντονα στην περιοχή: Ο άτυχος αγρότης να έπεσε σε παγίδα θανάτου. Σ’ ένα καρτέρι που κάποιοι του έστησαν.

Το «Τούνελ» βρέθηκε στον τόπο και κατέγραψε τη διαδρομή του μυστηρίου από το ελαιοτριβείο όπου έφυγε το μοιραίο απόγευμα που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Εντόπισε και παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, που κατέγραψε το τελευταίο του ίχνος, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη είσοδο του χωριού.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/ilI7Q9wzLG4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here