Φοιτήτρια δίνει «γροθιά στο στομάχι» του κ.Πολάκη: «Δεν ξέρεις τη μυρωδιά από 99 καμένες σάρκες»

0
744

Φοιτήτρια έρχεται να ταράξει το σκηνικό και να πει πράγματα για την φονική πυρκαγιά που κανείς δεν τόλμησε προς εκείνους που ρίχνουν το μπαλάκι ευθυνών για τους 99 νεκρούς ο ένας στον άλλον!

Αναφερόμαστε, στην 21χρονη φοιτήτρια,Αφροδίτη Χατζηαναστασιάδη, που απάντησε στον υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, μέσω του RealFm (97,8) και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

«Υπάρχει απίστευτη οργή, προφανώς δεν περιμένω καμία απάντηση από τον κ. Πολάκη. Δεν υφίσταται ως άνθρωπος. Δεν υπάρχει ανεβάζω στο διαδίκτυο σαν ένας ανώριμος έφηβος που το ανακαλύπτει πρώτη φορά, λόγια απερίσκεπτα και τόσο προσβλητικά απέναντι σε 99 θύματα όταν δεν ξέρεις τη μυρωδιά από 99 καμένες σάρκες. Από εδώ και μπρος, οτιδήποτε μας ενοχλεί θα έχει απάντηση», δήλωσε η Αφροδίτη Χατζηαναστασιάδη.

«Είδα να με χλευάζουν με αυτόν το χυδαίο τρόπο. Μας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, έλεγα θέλω να βγω έξω να τα σπάσω όλα, τι χαζή που είμαι, γιατί ήμουν ήρεμη και ειρηνική; Πλέον δεν θα πέσει καρφίτσα κάτω. Αυτός ο άνθρωπος ειρωνεύτηκε την εντολή εκκένωσης που δεν έδωσε η κ. Δούρου και η οποία εμένα μου κόστισε 99 ανθρώπους. Η υπομονή εξαντλήθηκε, θα πρωτοστατήσουμε σε πιο ενεργές δράσεις», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η 21χρονη Αφροδίτη υπογράμμισε ότι «μετά από τρεις μήνες είμαστε στο κενό και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την αγωνία αυτών των ανθρώπων. Βίωσα το συναίσθημα να χαιρετάω το σπίτι μου και να λέω ζήσαμε πολύ ωραία χρόνια εδώ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην διαμαρτυρία που έγινε από τους κατοίκους στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τονίζοντας ότι: «στο μαραθώνιο είχε έρθει ομάδα να μας επιβλέπει, αυτό μου προκάλεσε μεγάλο αίσθημα ανελευθερίας. Ήμασταν γιαγιάδες, παππούδες, μικρά παιδάκια χέρι- χέρι, ο ένας δίπλα στον άλλον και δίπλα μας είχαμε ανθρώπους με περίστροφα και γκλοπ. Είναι προσβλητικό. Την οργή και το θυμό που είχαμε μέσα μας την εκφράσαμε με χειροκροτήματα στους αθλητές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here