ΛΑΜΙΑ: Οι πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους-Κυνήγησαν τον ληστή ως το τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

0
179

Άλλη τροπή από την συνηθισμένη πήραν τα πράγματα στην Λαμία με ένα κλέφτη, μπορεί να τον έπιασαν τελικά, αλλά σίγουρα θα έχει να θυμάται.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (09-11-2018), όταν ένας νεαρός άνδρας έκλεψε μια τσάντα από ένα πολυκατάστημα στην οδό Καποδιστρίου απέναντι από τα δικαστήρια.

«Είδα την υπάλληλο να τον ακολουθεί στο δρόμο και να του λέει που πάτε κύριε αφήστε την τσάντα. Εκείνος άρχισε να επιταχύνει το βήμα του και ξαφνικά μπήκε σε μαι στοά και άρχισε να τρέχει. Τότε η υπάλληλος άρχισε να φωνάζει «Κλέφτης, κλέφτης πιάστε τον».

Αρχίσαμε μαζί με κάποιους άλλους πολίτες να τον κυνηγάμε και στη γωνία Αμαλίας και Ροζάκη Αγγελή πέταξε την τσάντα και συνέχισε να τρέχει. Μετά τον ακολούθησε κάποιος με μηχανάκι, ενώ ταυτόχρονα ενημερώσαμε και την αστυνομία που έστειλε αμέσως τη ΔΙ.ΑΣ.», είπε ένας από τους πολίτες που κυνήγησε τον κλέφτη.

Στην κάμερα μίλησε και ο επαγγελματίας που τον κυνήγησε με το μηχανάκι, μέχρι που ο κλέφτης μπήκε σε ένα στενό ακάλυπτο πολυκατοικίας και κατάφερε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο από το LamiaReport:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here