Ένα συγκλονιστικό βίντεο για το πως όλοι οι λαοί αντέγραψαν τους Αρχαίους Έλληνες!

0
161

Στο ακόλουθο βίντεο θα παρακολουθήσετε τον Δρ. Λεωνίδα Λ. Μπίλλη, να πραγματεύεται ένα άκρως σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα, για το πως όλοι οι λαοί αντέγραψαν τους Αρχαίους Έλληνες.

Φυσικά τα λεγόμενά του στηρίζονται σε πηγές που ο ίδιος παραθέτει και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ανατρέξει σε αυτές και να δει όσα του λέει “ιδίοις όμμασι”.

Πριν το βίντεο θα παραθέσουμε κάποια βιογραφικά στοιχεία του ομιλητή ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Βιογραφικά στοιχεία:

Ο Λεωνίδας Μπίλλης, εκ Βορείου Ηπείρου καταγόμενος και γεννημένος στην Αθήνα το 1958, είναι διδάκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος Μελετητής Οικονομικών Μελετών και Μελετών Επιχειρησιακής Έρευνας.

Είναι καθηγητής προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδικευμένων σεμιναρίων σε θέματα επιχειρηματικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων απ` το 1987, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερες από 25.150 ώρες διδασκαλίας, τόσο σε Οργανισμούς του Δημοσίου, όσο και σε φορείς Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Στο θεματολόγιο των εισηγήσεων του, περιλαμβάνονται πλείστα όσα θέματα αφορούν την Διοίκηση και Οργάνωση των Επιχειρήσεων (Μάνατζμεντ) κι έχει διατελέσει τακτικός καθηγητής των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας διδάσκοντας θέματα Ηγεσίας και θέματα Σχέσεων Κράτους-Πολίτη.

Επίσης είναι Σύμβουλος στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Έχει συμμετάσχει κατ` επανάληψη σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για θέματα των γνωστικών του αντικειμένων και στο πλαίσιο της συγγραφικής του δραστηριότητας απαριθμεί δέκα βιβλία-μελέτες ενώ έχει αρθρογραφήσει επανειλημμένα στον ημερήσιο και επαγγελματικό τύπο για ελληνοκεντρικά θέματα και θέματα επιχειρησιακής έρευνας στα οποία κατέχει και πτυχίο μελετητή Β΄ τάξης.

Τέλος είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here