Συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

0
40

Στους νομούς Έβρου και Ροδόπης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις διακίνησης συνολικά δεκατεσσάρων λαθρομεταναστών, στο εσωτερικό της χώρας, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στην εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο και μια 29χρονη, διότι μετέφεραν με αυτοκίνητο παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε λαθρομετανάστες.

Λίγες ώρες αργότερα, στον νομό Ροδόπης, συνοριοφύλακες στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής εντόπισαν ένα άλλο αυτοκίνητο να κινείται στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής.

Ο οδηγός του, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, ανέπτυξε ταχύτητα. Κοντά στον οικισμό Βελκίου, οι αστυνομικοί βρήκαν το όχημα, το οποίο είχε εκτραπεί από τον δρόμο και ανατραπεί.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος οδηγός του μαζί με τον 26χρονο συνοδηγό μετέφεραν με το όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα, εννέα λαθρομετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν οι δύο διακινητές και οι εννέα πρόσφυγες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here