Σκουλήκια σε σχολείο στα Γιαννιτσά! Άθλιες συνθήκες στην Ελλάδα του 2018! (Βίντεο)

0
91

Τριτοκοσμικές συνθήκες σε ένα μουσικό σχολείο στα Γιαννιτσά παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ότι τα παιδιά μαθαίνουν την τέχνη της μουσικής σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια γεμάτα σκουλήκια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες μαθητών και καθηγητών ψεκάζουν οι ίδιοι τους χώρους με ειδικά φάρμακα για να μην μπει σε κίνδυνο η υγεία τους, με το κράτος να αδιαφορεί. Ήδη από την περασμένη Δευτέρα (29-10-2018) το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να προχωρούν σε κινητοποιήσεις, ζητώντας ένα καλύτερο και κτιριακά επαρκές σχολείο.

«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας, φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια, μάθημα γίνεται στα αποδυτήρια του Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου. Με την πάροδο του χρόνου όλες οι εγκαταστάσεις έχουν υποστεί φθορά με αποτέλεσμα να χρειάζονται επιπλέον έξοδα, ώστε να μπορεί να διεξάγεται το μάθημα χωρίς προβλήματα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το seleo.gr:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here