Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Βουλιαρατιού καλεί τους Έλληνες να δηλώσουμε ΠΑΡΟΝ στην κηδεία του Ήρωα Κωνσταντίνουν Κατσίφα, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της κηδείας !

0
499

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού καλεί όλους τους Έλληνες να δηλώσουν παρών στην κηδεία του αδικοχαμένου συμπατριώτη τους- ήρωα Κωνσταντίνου Κατσιφά και να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχουν Έλληνες και πως η Βόρεια Ήπειρος δεν είναι μιά χαμένη υπόθεση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής: «Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.
Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας..
Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.
Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779
Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.
Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του…».

Όλοι εκεί! Η αλβανική προπαγάνδα δεν θα περάσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here