ΖΑΕΦ: Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την Συμφωνία των Πρεσπών-Τακτική επικοινωνία με τον προδότη-εθνομηδενιστή πρωθυπουργό μας!

0
79

Την ολοκλήρωση όλων των δεσμεύσεων που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου 2019 εκτιμά ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, που επισημαίνει ότι τα χρονοδιαγράμματα προβλέπονται με σαφήνεια στη συμφωνία και θα τηρηθούν.

«Οι όροι για τα χρονοδιαγράμματα είναι προσδιορισμένοι με σαφήνεια. Εάν υιοθετήσουμε τις συνταγματικές αλλαγές στην κυβερνητική συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου και τις προωθήσουμε στη Βουλή, τότε η συνεδρίαση θα μπορούσε να προγραμματιστεί σε διάστημα 30 ημερών», τόνισε, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ.

Στην συνέχεια, ο Ζάεφ υποστήριξε ότι «οι συζητήσεις γίνονται μέσα στο χρονοδιάγραμμα» και ως εκ τούτου όλα θα ολοκληρωθούν στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου.

«Έχω τακτική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα»

Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια συμποσίου που διοργάνωσε think tank, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ανέφερε ότι έχει τακτική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ενώ παράλληλα, υποστήριξε ότι κανείς από τους δύο δεν βλέπει παράταση των διαδικασιών, καθώς κανείς δεν θα επωφεληθεί από μια τέτοια εξέλιξη.

«Όσο συντομότερα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, τόσο το καλύτερο και για τους πολίτες της Ελλάδας, που θα δουν τα οφέλη από τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε, προκαλώντας όλους τους Έλληνες που αγανακτούν μπροστά στο επερχόμενο ξεπούλημα!

Τέλος, εκτίμησε ότι η αντιπολίτευση δεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τη διαδικασία στο κοινοβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here