Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους Ρομά!-Ληστεία, πετροβολισμοί και πυροβολισμοί στην Θήβα!-Κανείς δεν τα βλέπει αυτά;

0
167

Τα πράγματα έχουν βγει εκτός ελέγχου, το ένα περιστατικό μετά το άλλο σημειώνεται καθημερινά, και πρωταγωνιστές θα είναι είτε Ρομά είτε λαθρομετανάστες, αλλά κανείς δεν μιλά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τον πουν φασίστα ή μισάνθρωπο.

Στο Πυρί, Ρομά λήστεψαν, πετροβόλισαν και πυροβόλησαν οδηγό.

Βγήκαν στο δρόμο και εκτός από τους οδηγούς πετροβολούσαν και τα περιπολικά των αστυνομικών, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τον καταυλισμό ακούγονταν πυροβολισμοί.

Αναλυτικότερα, σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) η γέφυρα του Πυρίου στη Βοιωτία με πάνω από 20 άτομα Ρομά να πετροβολούν αρχικά διερχόμενα αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα περιπολικά της αστυνομίας.

Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν διαπληκτισμοί, οι περισσότεροι όμως οδηγοί εγκατέλειψαν έντρομοι το σημείο με υλικές ζημιές στα οχήματά τους.

Κατάφεραν ωστόσο να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο και να κατεβάσουν με τη βία τον οδηγό τον οποίο και λήστεψαν αφαιρώντας του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Από τον άτυχο αυτόν άνδρα κατάφεραν να αφαιρέσουν το ποσό των 2.800 ευρώ.

Με την εμφάνιση της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε από τα προηγούμενα θύματά τους, ξεκίνησε πετροπόλεμος από τον οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο περιπολικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Το πλέον ανησυχητικό στην υπόθεση ήταν ότι την ίδια ώρα από τον καταυλισμό ακουγόντουσαν πυροβολισμοί προφανώς για να αποτρέψουν την είσοδο αστυνομικών στο γκέτο τους.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σημείο (γέφυρα) έχει χρησιμοποιηθεί ως ενέδρα σε ανυποψίαστους οδηγούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τραυματιστεί και άτομα πέρα από τις καταγεγραμμένες κλοπές και ληστείες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here