Οικογενειακή υπόθεση τελικά η δολοφονία των τριών γυναικών στον Έβρο

0
236

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης, Παύλου Παυλίδη, οι τρεις γυναίκες που είχαν βρεθεί σφαγιασμένες με πανομοιότυπα, μάλιστα, χτυπήματα στο λαιμό, είναι μια μητέρα και οι δύο ανήλικες κόρες της.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στα δείγματα DNA που έγιναν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Τα τρία θύματα είχαν εντοπισθεί σε περιοχή του Έβρου, κοντά στο Πραγγί, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Μέχρι σήμερα δεν είχε εντοπισθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα των τριών γυναικών, αφού πάνω τους δεν έφεραν οποιοδήποτε έγγραφο, ενώ ακόμη και για την εθνικότητά τους, γίνονται εικασίες βάσει των χαρακτηριστικών τους.

Η εξιχνίαση της τριπλής δολοφονίας είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να καθοδηγεί τις αρχές σε απαντήσεις. Η αστυνομία περιορίζεται έως τώρα σε σενάρια, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τα χτυπήματα που επέφεραν το θάνατο των τριών γυναικών ήταν πανομοιότυπα.

Όπως έχει προκύψει μόνο ένα από τα θύματα έχει αμυντικά σημάδια, που δείχνουν ότι αντιστάθηκε στον δολοφόνο της. Η αστυνομία πάντως, προσδοκά να βρει μια άκρη σε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην περιοχή που εντοπίσθηκαν τα τρία θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here