Ζήτημα χρόνου η απόλυση του Σκίμπε από την Εθνική Ελλάδος-Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες;

0
86

Ζήτημα χρόνου, πλέον, αποτελεί η ανακοίνωση από την ΕΠΟ για το διαζύγιο με τον Μίκαελ Σκίμπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ραντεβού που είχαν για το θέμα της αποζημίωσης και την επόμενη εβδομάδα το αργότερο, αναμένεται να ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας η ΕΠΟ.

Υπάρχει μια φήμη ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και αύριο (25/10), αλλά το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις από την άλλη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Γερμανός τεχνικός θα πάρει τα μισά περίπου χρήματα από τα όσα δικαιούται βάσει του υπολοίπου του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2019), με το πιθανότερο σενάριο μάλιστα να λέει πως δεν θα κάτσει καν στον πάγκο της ομάδας για τα τελευταία δύο παιχνίδια του Nations League.

Πλέον, στην ομοσπονδία κινούνται ήδη οι διαδικασίες για τον νέο τεχνικό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι Έλληνας, μετά από αρκετά χρόνια. Δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι προπονητές και η λογική της εγχώριας επιλογής, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το μπάτζετ πλέον είναι περιορισμένο (μάξιμουμ 300.000 μπορεί να διαθέσει).

Γέφυρα σε αυτή τη μετάβαση αναμένεται να αποτελέσει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο 65χρονος τεχνικός, το όνομα του οποίου ακούγεται πολύ έντονα μέρες τώρα για την Εθνική, αναμένεται να αναλάβει πόστο ειδικού συμβούλου. Θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή που θα έρθει, σε ότι αφορά τις κλήσεις και την επιλογή των διεθνών. Στο τεχνικό κομμάτι δεν θα εμπλέκεται.

Ωστόσο, μέχρι να τα συμφωνήσει ο αντικαταστάτης με τον Σκίμπε, δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο η Ελλάδα στον αγώνα με την Εσθονία και Φινλανδία να έχει στον πάγκο της, τον Αναστασιάδη, σαν προσωρινό κόουτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here