Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Σαλβίνι!-‘Δεν θα κάνω την χάρη του Σόρος’

0
216

Δυνατό μήνυμα στον Τζορτζ Σόρος έστειλε ο Ιταλός ηγέτης Ματέο             Σαλβίνι, προειδοποιώντας για αλλαγή στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει χάρες στον δισεκατομμυριούχο και ότι η Ιταλία δεν θα σκύψει το κεφάλι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Independent η Ιταλία κινδυνεύει να γίνει φασιστική… Τι περίεργο, σε λίγους μήνες όλες αυτές οι ξένες ‘’εφημερίδες’’ έγιναν ειδικοί στην ιταλική πολιτική».

«Δεν κάνουμε χάρες στον Σόρος, στον Γιούνκερ, στους κερδοσκόπους που θα ήθελαν μια φοβισμένη Ιταλία, γονατισμένη και ξεπουλημένη (…) Ο άνεμος αλλάζει σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπαναχωρώ ούτε χιλιοστό» διαμηνύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Να συμειώσουμε εδώ ότι η ιταλική κυβέρνηση έστειλε αστυνομία στα σύνορα με τη Γαλλία προκειμένου να παρεμποδίσει επαναπροωθήσεις μεταναστών.

Ο Ματέο Σαλβίνι κάλεσε το ομόλογό του γάλλο υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέ να επισκεφθεί τη Ρώμη. «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας. Η Ιταλία ξανασήκωσε κεφάλι. Καλώ τον Καστανέ στην Ρώμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here