Πέντε χρόνια από την επίθεση στην Μυρτώ! Ξεχασμένη από όλους δίνει την δική της μάχη (βιντεο)

0
114

Ήταν Ιούλιος του 2012 όταν η Μυρτώ έκανε τις διακοπές της με τη μητέρα της και την αδερφή της , στην Πάρο.Εκεί που ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς εντόπισε τη 15χρονη τότε κοπέλα , την ακολούθησε και αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, την άρπαξε από το κεφάλι χτυπώντας το στα βράχια.

Ύστερα από έρευνες ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς , ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό την Αθήνα.Όπως κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι.

Μετά από πέντε μήνες νοσηλείας σε μονάδα ειδικής φροντίδας στον Ευαγγελισμό η μικρή Μυρτώ μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ.Μετά από 7 μήνες νοσηλείας στη Βοστώνη η 16χρονη Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις . Έκτοτε ο αγώνας της Μυρτώς συνεχίστηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Αυτό είναι το χρονικό ενός δράματος το οποίο συνεχίζεται ακόμα και το μαρτύριο αυτό το τράβηξε μόνη της η μάνα της Μυρτούς. Η Μυρτώ, όπως και η κόλαση που πέρασε, είναι δυστυχώς στα ψηλά των ειδήσεων. Μάλλον επειδή η Μυρτώ και η μητέρα της δεν είναι ανοιχτά αριστεροί ή δεν είναι αριστεροί που τους επιτέθηκε κάποιος «κακός» Έλληνας αλλά ένας λαθρομετανάστης και η τιμωρία τους είναι να τους ξεχάσουν όλοι. Αλλά αν ήταν ο Φύσσας ή Γρηγορόπουλος ή άλλος άριστερός θα ακούγαμε αυτές τις μέρες κάθε λογής αφιερώματα.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here