Τρία πιτσιρίκια στην Σύρο ανατίναξαν ένα περιπολικό!

0
434

Απίστευτο και όμως πραγματικό και θλιβερό ταυτόχρονα, το γεγονός που έλαβε χώρα στην Σύρο τα ξημερώματα της Κυριακής. Για άγνωστους λόγους ακόμα, τρεις νεαροί, δυο ηλικίας 14 και ένας 16 χρονών, κατάφεραν ανενόχλητοι να φτάσουν ανενόχλητοι σε ένα παρκαρισμένο περιπολικό έξω από το αστυνομικό τμήμα της Σύρου και να το ανατινάξουν.

Οι αστυνομικοί που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το τμήμα όταν ακούστηκε η ισχυρή έκρηξη και είδαν το περιπολικό να φλέγεται. Αμέσως, άρπαξαν πυροσβεστήρες και έσβησαν την φωτιά που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο υπηρεσιακό τους όχημα, ενώ συνέλεξαν υπολείμματα από γκαζάκια που είχαν χρησιμοποιηθεί για τον εμπρησμό.

Ακολουθώντας ίχνη και εξετάζοντας τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δράστες της επίθεσης ήταν δύο… 14χρονοι και ένας 16χρονος και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους! Οι ανήλικοι «τρομοκράτες» συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με βαριές κατηγορίες για εμπρησμό, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών και φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ και συνελήφθησαν και οι γονείς τους που βαρύνονται με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here