Έτσι κάνουν οι ηγέτες: Ο Σαλβίνι «πέταξε έξω» από την Ιταλία ισλαμιστή ιμάμη (φωτό)

0
475

Με την κατηγορία του εξτρεμισμού ο Ματεο Σαλβινι απέλασε από την Ιταλία ιμαμη. Όπως σημειώνει ο Ιταλός υπουργός ο ιμάμης οδηγείται σε απέλαση λόγω προτροπής για τρομοκρατικές ενέργειες σε ιταλικό έδαφος.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ο ιμάμης που εκδιώχθηκε είναι ο Ahmed Elbadry Elbasiouny Aboualy, αιγύπτιος 35 ετών. Ηταν στην Ιταλία από το 2005. Τον ιμάμη όμως τον “τσίμπησε” η ιταλική αστυνομία για εξτρεμιστικό κήρυγμα. Οι υποψίες των Αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν από ανάλυση φακέλων και τηλεφώνων σε υπολογιστές που χρησιμοποιούσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές της Ιταλίας, ο ιμάμης είχε επιτεθεί το 2009 στην Daniela Santanchè κατά την διάρκεια διαδήλωσης για τον φερετζέ των μουσουλμάνων γυναικών ενώ είχε επικίνδυνες “επαφές” με τον Mohamed Game, τον συγγραφέα της επίθεσης σε θέση του Στρατού στην Santa Barbara στο Μιλάνο.

“Θυμάμαι πολύ καλά αυτόν τον κύριο που μου έσπασε δύο πλευρά στο όνομα της θρησκευτικής ειρήνης” έγραψε η Daniela Santanchè. Επιπλέον ο ιμάμης είχε επαφές και με παράνομα τζαμιά και ισλαμικά “πολιτισμικά κέντρα” για διάδοση τζιχαντισμού.

Μάλιστα την στιγμή της υπογραφής της υπουργικής απόφασης για την απέλαση του τζιχαντιστή ιμάμη ο κ. Σαλβίνι την απαθανάτισε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here