Ξέφυγε για τα καλά ο ψευτο-πατριώτης Πάνος Καμμένος!-Θέλει τώρα να κάνει την Βόρεια Ελλάδα μουσουλμανική!

0
303

Μέρα παρά μέρα ο υπουργός Πάνος Καμμένος ξεφεύγει και προκαλεί όλο και περισσότερο με τις δηλώσεις του, και μας αποδεικνύει ότι εργάζεται μαζί την φίλο του Αλέξη ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα.

Φτάνει να θυμηθούμε μερικά αποσπάσματα από μια συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει τον Φεβρουάριο του 2016, σχετικά με την παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο και τα Hotspots.

O κ.Καμμένος είχε πει,εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Βόρεια Ελλάδα θα επωμιστεί όλο το βάρος του προσφυγικού και θα γεμίσει με μουσουλμάνους.

Όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει, «μετά από τη χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, {σς αποφασίσαμε} τη δημιουργίας camp 20.000 θέσεων στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών και προσφύγων, που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών της Ευρώπης να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών και να κλείσουν τα σύνορα».Σε άλλο σημείο της συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθούν νέα hotspots “σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα».

Όπως αντιλαμβάνεστε με βάση τα παραπάνω, δεν είναι πρώτη φορά και -πιθανόν- ούτε η τελευταία που ο κ.Καμμένος παραδίδει την Ελλάδα μας σε χέρια άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here