Απάντηση του Ρουβίκωνα στην κοσμήτορα της Φιλοσοφικής σχολής για το θέμα των γραφείων της!

0
86

Με ομαδική φωτογραφία όλων των μελών της αναρχικής συλλογικότητα του Ρουβίκωνα έξω από τα γραφεία τους στην φιλοσοφική σχολή ήταν η απάντηση της συλλογικότητας στις θεσεις της κοσμήτορας ότι θα κινηθεί εναντίων τους και με τον τρόπο αυτό εννοούν ότι ήρθαν για να μείνουν.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «με μεγάλη χαρά» άνοιξαν το καινούριο τους στέκι στη Φιλοσοφική και αναφέρουν ότι «διασκέδασαν ιδιαιτέρως» από της αντιδράσεις της κοσμήτορος, κυρίας Καραμαλέγκου και των μίντια, ενώ με τη σημερινή τους περιφρούρηση δηλώνουν ότι ήρθαν για να μείνουν.

«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου , με μεγάλη χαρα ανοίξαμε για πρώτη φορα το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολη του ΕΚΠΑ. Εδω και χρόνια σε ολα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικοτητες οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικο τους χωρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τοσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλεγκου, οσο και των μιντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο οτι ήρθαμε εδω για να μείνουμε», αναφέρει αναλυτικά η ανάρτηση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούριο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ….

Δημοσιεύτηκε από Ρουβίκωνας στις Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here