ΙΝΔΙΑ: Στο νοσοκομείο κατέληξαν 34 μαθήτριες επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν!

0
77

Αγόρια στην Ινδία παρενοχλούν σεξουαλικά μαθήτριες, εκείνες ‘τολμούν’ να διαμαρτυρηθούν και δέχονται άγρια επίθεση με ραβδιά μετά από λίγα λεπτά.

Τα κορίτσια, 12 έως 16 ετών, «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για σεξουαλική παρενόχληση και κάποιοι συμμαθητές τους έσπευσαν να τις τιμωρήσουν. Η αστυνομία συνέλαβε έξι αγόρια και μία γυναίκα, για την επίθεση που έγινε έξω από οικοτροφείο θηλέων, στην πολιτεία Μπιχάρ.

Οι συγκεκριμένες μαθήτριες γυμνάζονταν σε γήπεδο, το βράδυ του Σαββάτου, όταν μία ομάδα αγοριών άρχισε να τις παρενοχλεί. Εκείνες διαμαρτυρήθηκαν και τα αγόρια αποχώρησαν. Ομως, 20 λεπτά αργότερα επέστρεψαν, με ραβδιά από μπαμπού και σιδερένιες ράβδους, ενώ κάποια από αυτά συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

«Μας έπιασαν από τις αλογοουρές και μας έσυραν, μας επιτέθηκαν με τα ραβδιά, μας κλωτσούσαν και μας έριχναν μπουνιές», δήλωσε η Γκούντια, ένα από τα κορίτσια. «Δεν είχαμε τίποτα να προστατευτούμε. Είδα πολλές φίλες μου πεσμένες στο έδαφος, να κλαίνε από τον πόνο», συμπλήρωσε.

Η Γκούντια δήλωσε ότι τα αγόρια έγιναν έξαλλα επειδή «διαμαρτυρηθήκαμε γιατί μας παρενοχλούσαν σεξουαλικά. Πάντα μας πειράζουν και λένε βρώμικες λέξεις». Μάλιστα, μαζί με κάποια άλλα κορίτσια προσπάθησαν να καταγγείλουν την παρενόχληση στις τοπικές αρχές, αλλά δεν τις πήραν σοβαρά.

Οι μαθήτριες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στο σχολείο τους, αλλά πλέον πολλές φοβούνται ότι αυτό ήταν απλά η αρχή καθώς πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλα βίαια περιστατικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here