Το ελικόπτερο συνέλαβε 69χρονο χασισοκαλλιεργητή

0
108

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της χασισοκαλλιέργειας συνεχίζονται οι εναέριες περιπολίες του ελικοπ΄τερου της ελληνικής αστυνομίας, για τον εντοπισμό των χασισοκαλλιεργειών της περιοχής της Μεσσηνίας. Σε μία απο αυτήν το πλήρωμά του κατάφερε να εντοπίσει μια ακόμη φυτεία που καλλιεργούσε ένας ηλικιωμένος σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας.

Με τις πληροφορίες απο το ελικόπτερο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έφτασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε εκχερσωθεί κατάλληλα για να καλλιεργούνται 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως 2,50 μέτρων. Επ αυτοφόρω έπιασαν και τον καλλιεργητή, έναν 69χρονο στον οποίο πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα και τον εξοπλισμό για την καλλιέργειά τους.

Ο ηλικιωμένος χασισοκαλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για να εξακριβωθεί αν διέθετε και συνεργούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here