Νέα “παρατράγουδα” στο Αιγαίο με την Τουρκική Ακτοφυλακή – Επενέβη το Λιμενικό!

0
256

Εχθές, Τετάρτη (3/10). έλαβε χώρα στις Οινούσσες, ένα σκηνικό έντασης ανάμεσα στην Τουρκική Ακτοφυλακή και έναν ψαροντουφεκά από τη Χίο…

Ο ψαροντουφεκάς ενώ βρισκόταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα τον προσέγγισε σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής και ζήτησε τα στοιχεία του, θεωρώντας ότι βρίσκεται επί τουρκικών χωρικών υδάτων.

Όταν αρνήθηκε, επιχείρησαν να δέσουν το σκάφος του στο δικό τους και να τον τραβήξουν στην τουρκική πλευρά.

Ούτε και αυτό κατέστη δυνατό όμως και τότε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ψαροντουφεκά, επιχειρήθηκε να εμβολίσουν και να ανατρέψουν το σκάφος του αλλά χωρίς να τα καταφέρουν.

Αμεσα αντέδρασε το Λιμενικό Σώμα της Χίου που έσπευσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των Τούρκων και τη λήξη του επεισοδίου.

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς Αντώνης Κόντος έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα πήγα ένα διαφορετικό ψαροτούφεκο. Ένα ψαροτούφεκο που Τούρκοι πήγαν να μου πάρουν τα στοιχεία! Μετά από λίγο πήγαν να με δέσουν και να με πάρουν μαζί τους!!! Και στο τέλος ίσως πήγαιναν να με ανατρέψουν η να με εμβολισουν!!! Αν δεν ήταν το λιμενικό μας εκεί ποιος ξέρει που θα ήμουν;

(Για αυτούς που ξέρουν και ασχολούνται ήμουν στην Βάτο). Μαλλον ούτε το χόμπι μας δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την χώρα… ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here