Η γαλλική πρεμιέρα του ανανεωμένου Lexus RC (ΦΩΤΟ)

0
52

H Lexus δίνει τα διαπιστευτήρια του ανανεωμένου της coupe από τη γαλλική μπιενάλε το οποίο υιοθετεί μια σειρά στοχευμένων αναβαθμίσεων που υπόσχονται μια ολιστικά βελτιωμένη εμπειρία σε αισθητικό, εξοπλιστικό και οδηγικό επίπεδο.

Οι αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσε κανείς ριζικές και εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, την νέα γρίλια, τα νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα με τα νέα γραφικά. Επιπροσθέτως, η χρωματική παλέτα του RC έχει εμπλουτιστεί με έντεκα νέες επιλογές.

Ανάλογου ύφους είναι και οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό το οποίο αποκτά περισσότερες λεπτομέρειες από ματ αλουμίνιο, αυξάνοντας παράλληλα τις ποσότητες δέρματος που πλέον καλύπτει, εκτός από τα καθίσματα και τα πλευρά το τούνελ μετάδοσης.

Η πιο σπορ προσανατολισμού έκδοση F Sport επωφελείται επίσης από νέου σχεδιασμού ζάντες και τροχούς 19 ιντσών, ενώ ορισμένες πιο εκκεντρικές πινελιές στο εσωτερικό αναλαμβάνουν να δώσουν ένα πιο δυναμικό στίγμα της έκδοσης.

Παράλληλα με τις αλλαγές αισθητικού περιεχομένου, η Lexus υπόσχεται βελτιωμένα και δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στα νέα αμορτισέρ, την πιο σφιχτή ανάρτηση αλλά και την υψηλότερη απόκριση του συστήματος διεύθυνσης.

Η γκάμα κινητήρων εξακολουθεί να ξεκινά με το δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 245 ίππων o οποίος ωστόσο επανέρχεται βελτιωμένος με την υπόσχεση της υψηλότερης απόκρισης.
in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here