Αυτά είναι τα Ελληνόπουλα!-Έφηβοι στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης βάζουν σημαίες στους δρόμους με χρήματα από το χαρτζιλίκι τους!

0
98

Πάνω από δέκα καινούργιες ελληνικές σημαίες στολίζουν τις κολώνες φωτισμού στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ένα θέαμα το λιγότερο εντυπωσιακό, το οποίο μάλιστα θα έχουν την χαρά και οι επισκέπτες της πόλης ερχόμενοι από το αεροδρόμιο να αντικρύσουν.

Ακόμη όμως, πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι σημαίες αυτές τοποθετήθηκαν εκεί από Έλληνες εφήβους της περιοχής.

Μία ελληνική σημαία σε κάθε κολώνα φωτισμού θα μπορούσε να είναι μία πολύ σύντομη περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Οι σημαίες μάλιστα είναι καινούργιες και καθόλου φθαρμένες, που σημαίνει ότι αναρτήθηκαν πολύ πρόσφατα ή πιο σωστά αντικατέστησαν τις παλαιότερες.

Το ρεπορτάζ του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ αναφέρει ότι οι σημαίες αυτές αγοράζονται και αναρτώνται από μία παρέα εφήβων που ζουν στον οικισμό. Πρόκειται για μία παρέα νεαρών παιδιών που φοιτούν στο σχολείο και έχουν με δική τους πρωτοβουλία αναλάβει αυτό το καθήκον.

Τις σημαίες μάλιστα τις πληρώνουν με δικά τους χρήματα που εξοικονομούν από το χαρτζιλίκι τους. Είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη παρέα αναρτά σημαίες εις αντικατάσταση των προηγούμενων που είχαν αναρτήσει και καταστράφηκαν από τον αέρα. Λέγεται μάλιστα ότι προκειμένου να ενισχυθεί η πρωτοβουλία τους, ήδη κάποιοι ενήλικες θα φροντίσουν να τους δίνουν τα χρήματα για την αγορά των σημαιών.

Όπως και να έχει όμως, αυτό που δημιουργούν οι έφηβοι είναι μία όμορφη εικόνα στον πρώτο οικισμό που διασχίζει ο επισκέπτης της Αλεξανδρούπολης και ειδικά αν έχει φτάσει σε αυτήν με το αεροπλάνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here