Σε καπιταλιστικά χέρια φωλιάζει η Περιστέρα σου Αλέξη! Στενές φιλίες και επαφές Περιστέρας με την Rothschild Anne Laure Kiechel

0
308

Στενές σχέσεις με την σιδηρά κυρία της πασίγνωστης επενδυτικής τράπεζας Rothschild και ιδεολογικό της αντιπαλο, λεμε τώρα!, Anne Laure Kiechel, έχει αναπτύξει η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

Η κ. Kiechel βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της γνωστής τράπεζας και έχει αναλάβει να «λουστράρει» το προφίλ τόσο των ελληνικών ομολόγων όσο και του Αλέξη Τσίπρα. Η δύο κυρίες ανταλλάσσουν, απόψεις – παρά το ιδεολογικό χάσμα που προφανώς τις χωρίζει – επί παντός επιστητού. Από την πολιτική μέχρι τη… μόδα.

Η ίδια έχει πλούσια εμπειρία ως στέλεχος τραπεζών και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στη Rothschild βρέθηκε πριν από εννέα χρόνια. Προηγουμένως εργαζόταν για τη Lehman Brothers, ενώ η ίδια έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 διαδικασίες αξιολόγησης επιχειρήσεων αλλά και κρατών.

Σύμφωνα με την Figaro.fr, η Anne-Laure Kiechel φέρεται να οργάνωσε, τον Νοέμβριο του 2017, τη βράβευση του Αλέξη Τσίπρα από το αμφιλεγόμενο περιοδικό «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού. Τότε ο κ. Τσίπρας είχε παραλάβει το (sic) Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Επίσης την ίδια ημέρα ο δικηγορικός Σύλλογος Παρισίων (Barreau de Paris) τον είχε τιμήσει με το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix d’engagement européen)!!!

Η κυρία Anne-Laure Kiechel είναι εδώ και καιρό πίσω απ’ όλες τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το χρέος. Ακόμη και τις στιγμές που ο κ. Τσίπρας συνομιλεί με την Christine Lagarde. Άλλωστε, αυτός είναι ο ρόλος των Rothschild. Η δουλειά τους. Και οι αμοιβές τους επίσης είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here