ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Παιδόφιλος ιερέας με HIV αφού βίασε πρώτα 30 παιδιά σκύβει και παίρνει άφεση! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
294

Σοκ προκαλεί η είδηση με τον παιδεραστή ιερέα με HIV που βίασε 30 νεαρά κορίτσια ηλικιών 5 εώς 10. Η είδηση γίνεται ακόμη πιο τραγική, καθώς η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία αποφάσισε να του δώσει άφεση και τελικά δεν θα έχει ποινικές διώξεις.

Ο ιερέας Jose Ataulfo Garcia αθωώθηκε από όλα του τα εγκλήματα από τον Αρχιεπίσκοπο του Μεξικού αφού ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες κορίτσια στην πόλη Oaxaca.

Ούτε το κράτος του Μεξικού, ούτε κάποια άλλη οργάνωση έχει μιλήσει για την υπόθεση αυτή, πιθανώς λόγω σεβασμού προς την Εκκλησία. Εκτός από αυτό, αυτό το θρησκευτικό ίδρυμα έχει μεγάλη επιρροή στους Μεξικανικούς θεσμούς: από όλα τα θύματα, μόνο 2 τόλμησαν να καταγγείλουν επίσημα την κακοποίηση.

Μία από τις μητέρες των θυμάτων έγραψε ένα γράμμα στον Πάπα ζητώντας να του μιλήσει, αλλά το Βατικανό της απάντησε πως το «θέμα θεωρείται λήξαν.»

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει μεγάλη ιστορία παιδοφιλίας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και των ΗΠΑ. Έτσι όμως, δίνεται το μήνυμα πως φροντίζει περισσότερο για την προστασία του κακοποιού παρά για την προστασία των θυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here