Ο Ισπανός Ευρωβουλευτής Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς προς Τσίπρα!-Χρέωσες την Ελλάδα 100 δις ευρώ!

0
580

Το παραμυθάκι για την πετυχημένη έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το σκίσιμο αυτών έπαψε να πουλάει, ο ελληνικός λαός σταμάτησε να ακούει παραμύθια και ξύπνησε!

Το ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο αφήγημα ήρθε να μας υπενθυμίσει και ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς, καθώς δήλωσε μετά την πρωτολογία του Α.Τσίπρα πως «χρέωσε την Ελλάδα με 100 δισ. ευρώ».

Μάλιστα, σταμάτησε την καυχησιολογία του πρωθυπουργού μας, λέγοντας του ότι την έξοδο από τα Μνημόνια δεν την χρωστάει κανένας Έλληνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά  ο ελληνικός λαός και τα όσα υπέφερε, είναι μερικοί από τους λόγους για τέλος των Μνημονίων.

 

Ο Ισπανός Ευρωβουλευτής τόνισε πως το 2015 και οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησής του κόστισαν στους Έλληνες 100 δισ ευρώ, και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην επιστρέψει παλι στον λαϊκισμό εν όψει των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα.

Ο ίδιος μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα για τον νεποτισμό που δίνει και παίρνει στην Ελλάδα, ακόμη και με την αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε μάλιστα πως βλέπει τον Α.Τσίπρα «πολύ αλλαγμένο».

Εμφανώς ενοχλημένος, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον κ. Γκονζάλες Πονς, ότι υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι μέλος του ΕΛΚ και τον κάλεσε να μην υιοθετεί τη θεωρία των δύο άκρων αλλά αντίθετα να απευθυνθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, η στάση της οποίας απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών είναι «ο ορισμός του λαϊκισμού και τους καιροσκοπισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here