Έκκληση από πυρόπληκτους: Καλέστε την Elana Freeland, να ερευνήσει πως χάθηκαν ζωές! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
59

Υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που δίνουν τον αγώνα της ενημέρωσης και της αφύπνισης.
Είναι ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ.

Σ’ αυτούς συγκαταλέγεται και η vasoula2908 που κάνει τιτάνιο αγώνα, να αφυπνίσει, πολλές φορές και με κίνδυνο της ζωής και της υγείας της.

Κάποιοι, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά στον Βουτζά, πέρασε την “αντιπυρική” λεωφόρο Μαραθώνος και κατέκαψε το Μάτι, τον Προβάλινθο, την Αμπελούπολη και την Ραφήνα, δεν πιστέψαμε πως ήταν μια συνηθισμένη φωτιά που… απλά ξέφυγε από την Πυροσβεστική και θρηνούμε ενενήντα οκτώ (κατά την κυβέρνηση) και ίσως πάνω από 300 νεκρούς, σύμφωνα με πηγές μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού.

Από τις πρώτες σχεδόν μέρες, κάποιοι μιλήσαμε για ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (DEW).

Κάποιοι έχουν και αποδείξεις…

Η αγαπημένη ακτιβίστρια vasoula2908 έκανε κι άλλα βίντεο με το θέμα αυτό.
Το παρόν όμως βίντεό της, είναι ένας σεισμός αποκαλύψεων.

Δείτε το και διαδόστε το…

Κάνω έκκληση στους πυρόπληκτους του Δήμου Μαραθώνα και Ραφήνας, να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη και να ζητήσουν την επιστημονική γνώμη έμπειρων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ επιστημόνων Ελλήνων και του εξωτερικού, καθώς και της ELANA FREELAND στις μηνύσεις και στις αγωγές που θα καταθέσουν κατά παντός υπευθύνου.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ Ή ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

 

Πυρπολούν με φωτιές και “πνίγουν” με πλημμύρες και διαλύουν με τυφώνες τον κόσμο με τα εργαλεία γεωμηχανικής που διαθέτουν κι εμείς οι εξυπνοι Ελληναράδες (ή κάποιοι απο μας τέλος πάντων) αδυνατούμε να δούμε τα πασιφανη ενώ ΒΟΑ η κοινότητα εναλλακτικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Προσωπικά κουράστηκα να καταδεικνύω τα αυτονόητα και να τρώω και κράξιμο κι από πάνω (από λίγους, αλλά είναι αρκετοί για να με απογοητεύσουν).

Γι΄αυτο λοιπόν, ειναι η τελευταία παρουσίαση που θα κάνω για το θέμα αυτό, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δείτε το βίντεο:

attikanea.blogspot.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here