Ινδία: Ανήλικοι βίασαν ομαδικά 9χρονη και τη διαμέλισαν με τσεκούρι κατόπιν εντολής της μητριάς της!

0
145

Φρίκη προκαλεί στην διεθνή κοινή γνώμη η πράξη μιάς γυναίκας στην Ινδία, η οποία για λόγους ζήλιας διέταξε τον ομαδικό βιασμό του κοριτσιού που στη συνέχεια δολοφονήθηκε με οξύ και τσεκούρι και στη συνέχεια διαμελίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία η θετή μητέρα του κοριτσιού είπε στον γιο της, 14 ετών, και τρεις άλλους να βιάσουν το θύμα και μάλιστα υπό την παρουσία της. Η μητριά εμφανίστηκε αναστατωμένη καθώς το κορίτσι ήταν το αγαπημένο του πατέρα.

Η αστυνομία είπε στο BBC Ουρντού ότι το κορίτσι αναζητούνταν για 10 ημέρες πριν βρεθεί το σώμα της.

«Διαπιστώθηκε ότι η μητριά είχε μία ζήλια/έχθρα κατά της δεύτερης συζύγου του άντρα της και των παιδιών τους» ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Mir Imtiyaz Hussain.

Ο Hussain είπε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε με τσεκούρι μετά τον ομαδικό βιασμό. Είπε ότι ένας από τους κατηγορούμενους, ένας 19χρονος άνδρας, ακρωτηρίασε το σώμα του παιδιού.

Η σεξουαλική βία έχει αυξηθεί στην Ινδία μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία μίας 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στην πρωτεύουσα Δελχί, το 2012. Το έγκλημα πυροδότησε διαμαρτυρίες και ανάγκασε την κυβέρνηση να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους κατά των βιασμών, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής.

Ωστόσο, επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών εξακολουθούν να καταγράφονται σε ολόκληρη τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here