Δείτε το πλαστό έγγραφο με το οποίο βγήκε απ’ τη φυλακή ο Α. Φλώρος! Νέα στοιχεία… (ΒΙΝΤΕΟ)

0
57

Σαν βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του νεαρού επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, που έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με απρόβλεπτη κατάληξη. Εχθές, ήρθαν στο φως δύο νέα στοιχεία, αυτή τη φορά για την ιδιωτική κλινική που διενήργησε την γνήσια αξονική τομογραφία σε έναν ηλικιωμένο ασθενή ο οποίος είχε το ίδιο όνομα: Αριστείδης Φλώρος.

Παρουσιάστηκε δε για πρώτη φορά το πλαστογραφημένο έγγραφο αξονικής τομογραφίας που προσκόμισε ο νεαρός επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος στην επιτροπή που κρίνει ποσοστά αναπηρίας.

Το επίμαχο έγγραφο φέρει υπογραφή ιατρού πνευμονολόγου της κλινικής “Παναγία Οδηγήτρια”.

Στον Alpha μίλησε, ανώνυμα, η γιατρός η οποία έκανε λόγο για εξαπάτηση και πως ποτέ δεν έβαλε την υπογραφή της σε εξέταση του κρατούμενου Φλώρου.

Ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός εμφάνισε έγγραφο του ΕΦΚΑ με το οποίο ζητά από τη συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική πληροφορίες για να διακριβωθεί πώς οι επιτήδειοι κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα δεδομένα ασθενών και να πλαστογραφήσουν, τελικά, τα στοιχεία.

Την ίδια ώρα η έρευνα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς για τις συνθήκες αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου και της πλαστότητας των σχετικών εγγράφων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι εισαγγελικές αρχές που επιταχύνουν την έρευνα προχώρησαν σε κατάσχεση του ιατρικού φακέλου του Φλώρου, ενώ παράλληλα ζήτησαν έγγραφα από όλα τα νοσοκομεία τα οποία εξέδωσαν γνωματεύσεις, αλλά και από το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός ο οποίος εμφανίστηκε τη Δευτέρα (03.09.2018) αυτοβούλως στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και κατέθεσε ως ύποπτος επί δυόμισι ώρες, παραδέχθηκε εν μέρει την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού που αποφυλάκισε τον Αριστείδη Φλώρο, ωστόσο, αρνήθηκε τις καταγγελίες για δωροληψία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here