Ναύαρχος ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο ΓΕΕΘΑ για ακόμη έναν χρόνο.

0
127

Στο τιμόνι του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για ακόμη έναν χρόνο θα κρατήσει ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η απόφαση είναι οριστική και αναμένεται να επικυρωθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η οποία βάσει αυτών των δεδομένων διαλαμβάνει τυπικό χαρακτήρα.

Δηλωτική πάντως, αυτής της απόφασης φαίνεται πως θα είναι μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που θα λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακό στη ΔΕΘ. Ο “βάτραχος” – αρχηγός θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, και αναμένεται να επισκεφθούν μαζί το εντυπωσιακό περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Θα μείνουν ως έχουν, τα υπόλοιπα τρία επιτελεία σύμφωνα με την υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή.

Όπως έλεγε στο ανώτατο επίπεδο, αφού συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα, προκρίθηκε η πρόταση για ολοκλήρωση της διετούς θητείας των επικεφαλής τους. Κι αυτό γιατι προτάχθηκε η ανάγκη να υλοποιηθούν τα εν εξελίξει, ή υπό διαπράγματευση προγράμματα που αφορούν στις ζωτικής σημασίας – για τις ένοπλες δυνάμεις- ενισχύσεις.

Επομένως, ο Αντιστράτηγος, Αλκιβιάδης Στεφανής, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης θα συνεχίσουν να κρατούν την σκυτάλη του ΓΕΣ, του ΓΕΑ και του ΓΕΝ έως και τον Ιανουάριο του 2019, όταν και θα τεθούν υπό την κρίση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here