Αλητεία του Τσίπρα ! Πήγαν να πνίξουν 70χρονη οι άνδρες ασφάλεια του πρωθυπουργού για να μην αποδοκιμαστεί ο Τσίπρας !

0
1015

Απίστευτη αλητεία από την συμμορία του Τσίπρα, καθώς μια 70χρονη κάτοικος της Σύρου Ειρήνη Κουτσολιδάκη καταγγέλλει ότι οι άνδρες της ασφάλεια του Τσίπρα της επιτέθηκαν και την παρεμπόδισαν να μιλήσει, κλείνοντας με τα χέρια τους το στόμα της.
Οι εν λόγω αστυνομικοί ένστολοι άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα, οι οποίοι δεν ήταν από την Σύρο, και εδώ αναρωτιόμαστε μήπως ο Πρωθυπουργός έχει μαζί του για ασφάλεια ξένους αστυνομικούς π.χ Γερμανούς ή αστυνομικούς από τα Βαλκάνια της Ταξιαρχίας SEEBRIG ;
Διότι μας φαίνεται παράξενο να κάνουν τέτοιες απάνθρωπες πράξεις Έλληνες Αστυνομικοί ….
Μην ξεχνάμε ότι πριν από δυο μήνες είχαμε δημοσιεύει την σχετική είδηση με τις φωτογραφίες για ένοπλους Γερμανούς αστυνομικούς στο Κιλκίς.
Όπως συνεχίζει η κάτοικος της Σύρου, οι αστυνομικοί της ασφάλεια του Τσίπρα την άρπαξαν από το λαιμό και έκλεισαν το στόμα της για να την παρεμποδίσουν να διαμαρτυρηθεί.
Από το ΣΟΚ που υπέστη η 70χρονη την οποίαν παρά λίγο να την πνίξουν, ήταν ταραγμένη και ξέσπασε στα κλάματα κατά την διάρκεια της συνέντευξης της.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψεύτικα. Του είπα: «Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το Νεώριο που έκλεισε».
Ηταν δύο αστυνομικοί που με έπιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμό και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Έγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Έφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί με άρπαξαν… Είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».

Η 70χρονη δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει πάει στο νοσοκομείο, ενώ το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here