Κατηγορίες
Κοινωνία

Συνεχίζεται ο εποικισμός και η αντικατάσταση των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες – Βουλιάζουν τα ελληνικά νησιά

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται η συμφωνία Ελλάδας – Γερμανίας η οποία προβλέπει τον επαναπατρισμό στην χώρα εισόδου των μεταναστών καθώς πλέον τα νησιά βουλιάζουν από λαθρομετανάστες.

Χαρακτηριστικά, έχουν ξεπεράσει τους 10.000 οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Λέσβο και οι 7.907 διαβιούν στον καταυλισμό της Μόριας που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μόνον 3.100 άτομα, δηλαδή λιγότερους από τους μισούς, 1.195 μένουν στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ και οι υπόλοιποι σε κάποιες άλλες δομές. Η κατάσταση αυτή είναι στα όρια του 2015-2016. Η ίδια κατάσταση, με μικρότερο αριθμό «προσφύγων», ισχύει και για την Σάμο και για την Χίο. Στην πρώτη διαμένουν 3.822 άτομα ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν μόνον 648 και στην δεύτερη 2.273 ενώ οι δυνατότητες φιλοξενίας είναι για 1.014.

Όλοι αυτοί περιμένουν να εξεταστούν οι αιτήσεις πουν έχουν καταθέσει για άσυλο από ότι μας λένε οι υπεύθυνοι, αυτό που δεν μας λένε τι θα γίνει με τις αιτήσεις αυτών που θα απορριφθούν ή με αυτούς που δεν έχουν χαρτιά ή προφασίζονται ότι τα έχασαν. Προφανώς η αριστερή μας κυβέρνηση, μιας και είμαστε πλούσια και φιλάνθρωπη χώρα θα τους κρατήσει εδώ.

Από τον/την Γοργίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *